Főoldal
 
Hírlevél regisztráció


Megosztom a Twitteren! Megosztom a Facebook-on! Felveszem a Google könyvjelzőim közé! Megosztom a Startlapon!

Vendégkönyv

Bejegyzést ír

2010-03-25 13:44:28

Szabó Rita, Hegedűs Marci anyukája

2009. decemberében kellett a 17 hónapos kisfiammal, Marcival gyermekszemészetre mennünk, mivel nekem velemszületett szemtengely görbületem van, és ez örökölhető. A gyermekszemész úgy látta, hogy Marcinak is behúz a szeme, ezért 90 napos váltott szemleragasztást írt fel terápiaként. Ez kivitelezhetetlen szerintem egy 17 hónapos gyermeknél. Egyik ismerősöm hasonló problémával járt Tiborhoz a kislányával, és a kontrollon mindent rendben találtak náluk, javasolta, mi is próbáljuk meg. Elmentünk, és néha ugyan volt sírdogálás, de jól viselte a kisfiam a kezeléseket, amik után gyönyörűen csillogott mindig a szeme :-) Azt hiszem 6 alkalommal voltunk kezelésen, és utána 2010. márciusában mentünk kontrollra. A doktornő mindent rendben talált, semmit sem kell tennünk, majd még szeptemberben vissza kell vinnünk egy újabb kontrollra. Természetesen a 90 napos váltott szemleragasztásból csak körülbelül 2xfél perc valósult meg, így a gyógyulás teljes mértékben Tibornak köszönhető!
Kedves Tibor! Ezúton is köszönjük a segítségedet, amivel Marcinak helyre jött a szeme!
2010-02-17 15:41:12

Dr. Mikulyák Beáta, jogász

Gyermekkorom óta rendszeresen középfülgyulladásoktól szenvedem a téli időszakban.
Ez 2009. januárjában is így történt, majd fülkürt hurutot diagnosztizáltak nálam. 3 hónapos kezeléssorozaton estem át 2x szedtem antibiotikumot, minden 2. nap rendelésre jártam, melyek alkalmával ún. politzer átfúvást alkalmaztak nálam, hogy az erősen behúzódott dobhártya által keletkezett halláscsökkenés megszűnjön. Ez egy kellemetlen beavatkozás és csak a rendelésen végezhető, ezért kellett egy héten háromszor bejárni a rendelésre. Emellett folyamatosan használnom kellett az orvos utasítására a Navisin orrspray-t, hogy ne duguljon be az orrom, mert ez okozta a hurutot. Ezt az orrspray-t egyébként 5 napon át szabad folyamatosan használni, különben súlyos és kellemetlen mellékhatásai vannak.(Tönkreteszi az orrnyálkahártyát és fenn marad az orrdugulás, valamint fokozódhat.)
Mindezek után nemhogy javulás következett volna be, hanem újra és újra visszaestem. Egy hét javulást újabb nátha és halláscsökkenés, fülfájás követett. Április elején az orvos felszúrta a dobhártyámat, mert folyadék képződött mögötte, ezt újabb antibiotikum kúra követte. Ekkor már allergia vizsgálatot készült elvégezni nálam, noha eddig ilyen problémám nem volt.
Ekkor történt, hogy férjemet kísértem a Tudó Emberek Iskolája rendelőjébe, náthás és füldugulásos tünetekkel. Ekkor már a Navisin használatával már leálltam.
Energiát kértem az arcüregemre és a fülemre. A kezelés jóleső volt, megkönnyebbülést hozott az orrdugulás azonnal megszűnt. Egyidejűleg elkezdtem szedni az ezüst-kolloid oldatot.
Egy hét elteltével ismét energiakezelésen vettem részt, ekkor már a náthám teljesen elmúlt, de még magam sem mertem elhinni, hogy talán meggyógyultam.
Két napra rá kellett kontrollra jelentkeznem az orvosnál, aki boldogan közölte, hogy a dobhártyámnak még a színe is változott, egészen gyógyultnak látszik. Ezt hitetlenkedve mondta és még legalább háromszor megismételte, majd gyorsan elküldött hallásvizsgálatra. Teljesen épp hallást szűrtek nálam, gyorsan ráírta a papíromra, hogy „gyakorlatilag ép hallás, gyógyult.” Többet nem rendelt vissza kontrollra. Ennek már lassan egy hónapja és teljesen jól érzem magam, pedig azóta a Hargita széles tájait is megjártam.
Azóta kislányomat - fülfájásos panaszával – rögtön Tóth Tibor gyógyítóhoz vittem és ezzel bizonyosan kivédtem egy antibiotikum kúrát és egy fül felszúrást is.
2010-02-17 15:38:14

Görbe Katalin

Katalin vagyok, 3 leány édesanyja. Legkisebb gyermekemnél 2008 októberében jelentős gerincferdülést állapított meg az orthopéd orvos. Magamtól vittem el, hiszen szemmel láthatóan „ferdén” tartotta magát a gyermekem. Megjegyzem az óvodában fél, évente van gerincvizsgálat, de az ottani gyermekorvos nem vette észre, valamint nem is figyelmeztetett. Röntgenfelvétel is készült, elég ijesztő volt. Az orvos gyógytornát javasolt, ami napi 30 percet vett igénybe. Be is tanították nekünk a gyakorlatokat, 1-2 hétig ment is. Mivel kislányom 6 éves volt hamar megunta az állandóan ismétlődő feladatokat és már csak hosszas hiszti után tudtam rávenni, hogy elvégezze a tornát. Az orthopédus azt mondta, ha nem csinálja fűzőt fog felírni neki. Ekkor döntöttem és elhoztam lányomat
Tiborhoz. Bár az orvos hallani se akart a csontkovácsolásról. 6 kezelés után visszavittem az orthopédiára, hogy mi a változás „orvosi szemmel”. A doktor csodálkozva állapította meg, hogy 50%-os a javulás van, ami gyógytornával (napi 30 perc) 8-10 hónap alatt lehet elérni. Ez 2009. február elején történt. Leletet is kaptunk róla, az orvos nem kérdezett semmit, de szerintem tudta, hogy mégis elhoztam. Sajnos ma még nem tartunk ott, hogy minden orvos elismerje az „egyéb” gyógymódok hatékonyságát, de szerencsére egyre többen teszik. Most is járunk Tiborhoz, de már csak 1-2 havonta, mert elég gyorsan növekszik kislányom és ehhez a gerincnek is kell egy kis segítség. Ennyi a mi kis történetünk.
  1 2  
  

Copyright © Tudó Emberek Iskolája   |   Minden jog fenntartva.

Magyarok Húsa Kft.   |   Sitemap