Főoldal
 
Hírlevél regisztráció


Megosztom a Twitteren! Megosztom a Facebook-on! Felveszem a Google könyvjelzőim közé! Megosztom a Startlapon!
 

   I. ÉVFOLYAM

 1. Földsugárzás mérés
  Megismerkedés az egészséges életmód és étrend alapjaival.A földsugárzások jelentősége régen és ma, keletkezésük okai, hatásaik a növényekre, állatokra és emberekre ill., elektronikai cikkekre, mindennapi életünkre, ételeinkre, gyakorlati tapasztalatok.Megtanuljuk használni az Ingát és pálcát, az aura és a bennünket körülvevő láthatatlan, ám létező világ érzékelését a csakráink érzékelését, kézzel szemmel is. Mindez gyakorlatban!
 2. Energiák vétele és átadása, kezelési módszerek gyakorlása 
  Három féle energia vétele és adása: bioenergia, kozmosz energia és Krisztus erő. Az energiavételhez szükséges meditációk elsajátítása.Auradiagnosztika,a csakráink részletes müködése, a csakrák érzékelése segédeszközök nélkül is, saját gondolataink és mások gondolainak hatása auránkra és ezáltal fizikai testünkre, mint lehetséges betegségek okozói.Kezelési módszerek elsajátítása néhány gyakori betegségre gyakorlatban: (pl. cukorbaj, meszesedések kezelése anélkül, hogy egy ujjbegynél nagyobb területen érintenénk a testet, allergia kezelése, emésztőrendszeri megbetegedések kezelése, izmok ellazítása energiával, látás javítás, hallás kezelése)
 3. Tudatos álmodás, álmok szimbolikája
  Az álmaink mindig hatással vannak ránk és gyakran a saját szellemünk vagy szellemi segítőnk üzen nekünk az álmainkon keresztül. Megtanuljuk az álmaink irányítását, hiszen ahogyan az álmaink befolyásolják a napjainkat, úgy az álmainkon keresztül mi is befolyásolhatjuk azokat. Megtanuljuk álmaink szimbolikáját, a különböző színek, állatok, tájak, lények, környezeti hatások, növények jelentését.
 4. Időutazás
  Időutazást teszünk előző életeinkbe, találkozunk saját lelkiismeretünkkel, betekinthetünk a szellemvilágba, és saját múltunkba is lelki szemeinkkel. Megismerkedünk valódi önmagunkkal, letesszük a tömeghipnotikus kódok okozta fogyasztói megszokásokat és kilépünk e kódok gyűrűjéből, megtapasztalva, hogy hogyan élhetjük saját életünket is!
 5. Szellemtan
  Szélesebb betekintést kapunk a szellemvilágba, megismerhetjük azokat a szellemi teremtményeket és lényeket melyekről eddig nem tudtuk vagy nem hittük, hogy léteznek. Megismerjük továbbá a szellemvilág részeit és felépítését is.
 6. Mágia 1. 
  Mélyen elmerülünk önmagunkban, mert csak azt tudjuk irányítani, amit ismerünk, így ezt is önmagunknál kell kezdeni. Kellő önismeret után megismerkedünk a négy alapvető elemmel.
 7. Mágia 2. 
  A négy elem befogadása és irányításának elsajátítása, távgyógyítás, fantom sebészet megtanulása és alkalmazása.
 8. Mágia 3. 
  A tűz, víz, föld, levegő energiáinak segítségével ízek megváltoztatása, átok és rontás levétel,kötések levétele, itt ragadt lelkek, szellemek visszaküldése. 
 9. Csontrakás 1.
  Megtanuljuk „dióhéjban” hogy hogyan is működik az emberi test, csontváz rendszerünk, izomzatunk, majd megtanuljuk az egyes izomcsoportok ellazításához néhány alapvető fogást.
 10. Csontrakás 2.
  További, több mint 70 fogás, ízületenként 2-3 fogás elsajátítása.
 11. Csontrakás 3.
  Tovább finomítjuk a korábban elsajátított fogásokat és kiegészítjük kórtani ismeretekkel, a  jellegzetes tünetek beazonosításával, illetve megtanuljuk azt, amit kevés helyen tanítanak: a csontrakás lelkét!
 12. Csontrakás 4.
  Megtanulunk néhány olyan fogást, amelyet csak kevesen ismernek, s a tanítványok is elkezdhetik a valóban fájdalommentes csontrakást.
 13. Masszázs
  A frissítő masszázs és svéd ill. gyógymasszázs elemeiből létrehozott nem csak kellemes, de nagyon jó lazító hatású masszázst tanulhatunk meg.
 14. Ínrakás
  Elsajátítunk egy majdnem feledésbe merült, meglehetősen régi és igen hatékony, bár nem a legkellemesebb módját a mozgásszervi megbetegedések javításának.
 15. Meghát-tudat
  Megtanulunk nem csupán pozitívan gondolkodni, hanem abszolút tudatosan élni életünket, és kezünkbe venni életünk irányítható részét, hogy valóban saját sorsunknak kovácsai legyünk.
 16. Mutasd magad s megmondom ki vagy!
  Ez talán egyik legérdekesebb tanfolyamunk, amelyen megtanuljuk a mozdulatok, gesztusok, külső jegyek alapján felismerni az emberek igazi valóját.
 17. Reflexológia 1.
  Megtanulunk „tájékozódni” a talpon és ezáltal kiszűrni az egyes szervekhez tartozó, a reflexzónákban található méreganyagok által létrejött kikristályosodásokat, melyek szervi bajokra utalhatnak.
 18. Reflexológia 2.  
  Az előző tanfolyamra alapozva megtanuljuk a reflexzónák helyes sorrendben és helyes mozdulatokkal történő masszírozását.

 

   II. ÉVFOLYAM   Haladók részére

 1. Aura gyógyászat - érintés nélküli diagnosztizálás és gyógyítás

      2. Szellem gyógyászat

      3. Köpölyözés

      4. Mágia 4-5

      5. Mágia 6-7

      6. Szín és kristály  - ásvány terápia

      7. Derék és alsó végtag konzultáció - Minden ami derék és láb

      8. Hát, nyak, fej és felső végtag konzultáció

      9. Ki vagyok Én?

          Mit csinálok Én?

          Én leszek Én!

     

 

Igény alapján vizsgát lehet tenni az elsajátítottakról. A vizsga írásbeli, szóbeli és gyakorlati részekből áll. Vizsgalehetőséget nyáron biztosítunk

Amennyiben évfolyamunk hallgatója kíván lenni (akár alkalmanként, egy-egy tanfolyamon szeretne részt venni), kérjük, hogy a jelentkezéshez szükséges információkért, és a Jelentkezési lap elküldéséért az alábbi elérhetőségeken vegye fel velünk a kapcsolatot:

 

Információ: 06-70-210-9071                            E-mail: info.tudo7--.at.--gmail.com

  

Copyright © Tudó Emberek Iskolája   |   Minden jog fenntartva.

Magyarok Húsa Kft.   |   Sitemap