Főoldal
 
Hírlevél regisztráció


Megosztom a Twitteren! Megosztom a Facebook-on! Felveszem a Google könyvjelzőim közé! Megosztom a Startlapon!

Földsugárzás mérés

Bizonyára sokak számára ismerősek az olyan kifejezések, mint vízér, a Hartmann zóna, általánosságban mondva a káros földsugárzások. Földünkön hálószerűen futnak az ilyen zónák, és sajnos mindannyiunk lakásába is jut belőle. Kinek több, kinek kevesebb. Kinek elkerülhető helyen, kinek éppen a hálószobájában, vagy gyermeke íróasztalánál.

Amíg nem vagyunk tisztában azzal, hogy lakásunkban, fekhelyünknél hol is futnak ezek az erőterek, addig gyakran csodálkozunk azon, hogy miért ébredünk fáradtan, ha eleget aludtunk, vagy miért fáj egy bizonyos testrészünk látszólag minden ok nélkül, vagy miért nem tanul jól a gyerek, amikor órákat görnyed az íróasztalánál a tanulnivaló felett. Túl a fáradságon vagy a rossz közérzeten, a káros földsugárzások súlyosabb egészségügyi problémákat is okozhatnak.

A jó hír az, hogy ezek a sugárzások, erőterek érzékelhetőek

Tóth Tibor, a Tudó Emberek Iskolájának alapítója több, mint 14 év gyakorlattal, illetve több mint 130 000 ember gyógyításával a háta mögött, lakásokban, irodákban lévő káros földsugárzások kimérésében is segítséget nyújt. A kiméréskor meghatározott káros zónák helyét megrendelőink egy térképen meg is kapják.

A kiszállás ezen túl menően tanácsadást is tartalmaz arra vonatkozóan, hogy a kárós zónák helyeinek ismeretében milyen lehetőseg vannak a helyiségben azok kikerülésére, vagy az általuk okozott egészségügyi kockázatok csökkentésére.

Fontos!

Földsugárzés mérést követően semmiféle sugárzásárnyékoló eszköz értékesítése vagy azokra való rábeszélés nem történik. (Ezek egyébként nem is hatásosak. Erről bővebben Facebook oldalunk olvashat:www.facebook.com/tudoemberekiskolaja)

A tanfolyamon megismerkedhetsz az alapfogalmakkal, a földsugárzások típusaival, az élőlényekre, köztük az emberre is gyakorolt hatásaival, a sugárzások mérési módszereivel, a mérés és az érzékelés elméletével és gyakorlatával.

A földsugárzás mérés tanfolyamon az érdeklődők az elméleti ismeretek gyors megszerzése mellett elsajátítják a különböző földsugárzások mérését, valamint az aura vizsgálatát. Gyakorlatközpontú képzésünk keretében 1 nap történik a képzés, így a résztvevők hatékonyabb és biztonságosabb tudást szereznek a mérések terén. Az egyéni képzés biztosítja a személyre szabott mérés elsajátítását és begyakorlását.

ífonto Aap információk a fs. sug. hatásairól a közvetlen környezetünkben az állt és világra . kik kedvelik a neg. és pozitiv hatásokat. ínéhány erős csomópont ismertetése , pozitiv földsug. mérés gyakorása.

Intelmek és gyakorlati tapasztalatok az elháritásokkal kapcsolatos tévhitekről és megtévesztésekről.

vizer és Hartmann.

Elvégzésével megismerkedhet az energia és információ fizikai szintű érzékelésével, a pálca vagy inga használatával. Fejlesztheti extra- és intraszenzorikus képességeit. Bioenergetikai alapismeretek és a leggyakoribb földsugárzások ismertetése, mérési gyakorlatának elsajátítása. Energetikai állapotunk felmérése, mások és saját magunk gyógyítás alapfokon. Az alapszintű mérések biztos készsége esetén, későbbiekben lehetőség nyílik haladó szintű tanfolyam (tér- és időfüggetlen mérések, elemek mágiája, elementárok, szimbólumok használata, mentális programok létrehozása) elvégzésére.

ífonto Aap információk a fs. sug. hatásairól a közvetlen környezetünkben az állt és világra . kik kedvelik a neg. és pozitiv hatásokat. ínéhány erős csomópont ismertetése , pozitiv földsug. mérés gyakorása.

Intelmek és gyakorlati tapasztalatok az elháritásokkal kapcsolatos tévhitekről és megtévesztésekről.

Fs. eredete!

 

Energetika:

Ismerkedés az aurával, a testünket körülvevő energiamezővel, il .ennek energetikai működésének alapelvei, tisztázása, a csakrák magyar jelenése és pontos működésének tisztázása, ezek mérése, érzékelése, auradiagnosztika elsajátitása, radiesztézia és extraszensz technikákkal. Ezekaz érzékeltek  elemzése, a 3 féle energia vétele és adása.

Alap gyakorlatok... 

 

Oktató: Tóth Tibor
2 nap, naponta 9-17 óráig
Időpontok: 2012. április 21-23.
Ára: 16, ill. 20 000,- Ft -30% kedv. hirdetésekre
Helyszín: ?????????????

A képzés helyszíne: Metamorfózis Természetgyógyászati Központ
A képzés díja: 20 000 Ft   /5x4000 Ft/
A képzés díja tartalmazza a gazdagon illusztrált jegyzet és mérőpálcák árát is!
Jelentkezés a képzésre: 20/9732-971-es telefonszámon vagy személyesen a Metamorfózis Központban

 

A káros földsugárzások kimérésének díja:15.000 Ft, mely tartalmazza, a budapesti címre történő kiszállást és 2 helyiség kimérését.

Budapesten kívüli helyszín esetében: 12.000 Ft, + 40 Ft/km kiszállási költség.

 

Földsugárzás méréssel kapcsolatos érdeklődését és megrendelését a 70/ 210-9071-es telefonszámon várjuk!  

Copyright © Tudó Emberek Iskolája   |   Minden jog fenntartva.

Magyarok Húsa Kft.   |   Sitemap